Welkom in Oud Borne

 

Welkom op onze website!

Beste bezoeker,

Wie u ook bent, inwoner van Oud Borne, Borne, iemand van buiten Borne, toerist, jong of oud, leuk dat u onze website bezoekt.

Met dit podium willen wij als eerste de leden van de Belangenvereniging Oud Borne informeren maar willen we anderen informeren en uitnodigen om Oud Borne te leren kennen en uit te nodigen Oud Borne te bezoeken.

Mist u iets op deze website of heeft u suggesties, mail het ons!

Vriendelijke groeten van
De Belangenvereniging Oud Borne.

 

Bewonersavond
over de toekomst van Oud Borne 

Op 14 november 2017 hadden we een goed bezochte bewonersavond in het Kulturhus. De aanwezige bewoners gaven hun mening over de eerder gekozen thema's communicatie, leefbaarheid, duurzaamheid, openbare ruimte en sociale cohesie en activiteiten. Dat leverde naast discussie, herkenning en aanvullingen op plannen ook nieuwe ideeën op. 

Lees verder »


   

Gezocht: Bestuurslid

Per direct is de Belangenvereniging Oud Borne op zoek naar een bestuurslid.

Bent u goed in het bewaren van overzicht en overwicht maar ook in staat een sfeer te creëren waarin het prettig is om samen te werken? Dan bent u de man/vrouw waar wij naar op zoek zijn! Neem direct contact op met ons bestuur, zij vertellen u graag meer over uw toekomstige taken.

Bent u het niet zelf maar kent u iemand die u geschikt lijkt, schroom dan niet om hem of haar in kennis te stellen van dit bericht.

info@oud-borne.nl

 

 

E-mail
Info